Liity mukaan Puistolan VPK:n toimintaan!

Valitse itsellesi uusi mielenkiintoinen ja monipuolinen harrastus, vapaapalokunta.

Usein palokuntaharrastus aloitetaan 10-vuotiaana palokunnan nuoriso-osastossa ja moni jatkaa sitä koko ikänsä. Aloittaa voi kuitenkin missä iässä tahansa.

Harrastuksena vapaapalokunta on ilmainen, palokunnan jäsenelle ei koidu osallistumisesta kuluja, lukuun ottamatta nuorten leirimaksuja.

Palokunnassa tarvitaan monipuolista osaamista johon tarjotaan kattava koulutus. Nuoriso-, nais- ja hälytysosastoilla on kaikilla omat koulutusohjelmansa. Kursseja käymällä voi pätevöityä erilaisiin tehtäviin palokunnassa. Peruskoulutukseen kaikissa osastoissa kuuluu tärkeitä kansalaistaitoja, mm. ensiapukoulutusta.

Mukaan pääsee yksinkertaisimmin ilmestymällä harjoitusaikaan palokunnantalolle, Puistolan raitti 5 A.

Hälytysosasto kokoontuu palokunnantalolla torstaisin klo 19.00. Alaikäraja on 18 vuotta ja yläikäraja on 60 vuotta. Sekä naiset että miehet voivat osallistua. Sammutustehtävissä vaaditaan hyvää kuntoa sekä sitä, että ei ole korkean tai ahtaan paikan kammoa. Yhteyshenkilö on Antti Siivo, puh. 050 4069 216.

Nuoriso-osasto kokoontuu palokunnantalolla koulujen lukukausien aikana tiistaisin klo 18.00. Alaikäraja on 10 vuotta ja toiminnassa on mukana sekä tyttöjä että poikia. Yhteyshenkilö on Tom Leitsaro, puh. 040 7766 966.

Naisosasto ei kokoonnu säännöllisesti, mutta mukaan pääsee ottamalla yhteyttä osaston johtajaan, Anneli Sarliniin, puh. 040-531 4836.

Puistolan VPK ry - Asema 53 | Puistolan raitti 5a 00760 Helsinki | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Copyright © 2015 Puistolan VPK ry | Kaikki oikeudet pidetään.